Τους συνέλαβαν για ναρκωτικά και εντόπισαν οπλοστάσιο | 30-06-2021

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν ακόμα και οι αστυνομικοί όταν έκαναν  έρευνα σε μονοκατοικία στη Δραπετσώνα. Έψαχναν ναρκωτικά αλλά  έβγαλαν λαβράκι.

Χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, όπλα, ρόπαλο, χατζάρα με μήκος λάμας 47 εκατοστών, καραμπίνα, μαχαίρια, σιδερογροθιές με ενσωματωμένους πτυσσόμενους σουγιάδες, πιστόλια τύπου μπρελόκ ακόμα και αλεξίσφαιρο γιλέκο. 

Οι δύο άντρες και η μία γυναίκα που συνελήφθησαν κατηγορούνται ότι διακινούσαν κοκαίνη και κάνναβη στις περιοχές του Πειραιά και της Δραπετσώνας από τον περασμένο Νοέμβριο.

Φέρονται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον 33 συναλλαγές ναρκωτικών.

Προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές  έδιναν στους πελάτες συγκεκριμένα ραντεβού και χρησιμοποιούσαν για τις συννενοήσεις τους διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνων.

Σήμερα απολογήθηκαν στον ανακριτή. Οι δύο άντρες οδηγήθηκαν στη φυλακή ενώ η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ο συνήγορος τους Γιάννης Βέρρας  δήλωσε:

Πρόκειται για μια πρόχειρα σχηματισμένη δικογραφία γεμάτη ασάφειες και κενά, τα οποία εσφαλμένα καθιστούν ιδιαιτέρως βαριές τις κατηγορίες που αντιμετώπισαν σήμερα οι τρεις εντολείς μου! Η αλήθεια θα λάμψει και οι κατηγορίες θα λάβουν τις πραγματικές τους διαστάσεις στο ακροατήριο του ποινικού δικαστηρίου, στο οποίο η τρίτη εκ των εντολέων μου θα προσέλθει ελεύθερη, παρά τις σοβαρότατες κατηγορίες που αντιμετώπισε σήμερα.